Földsugárzások árnyékolása


Elöljáróban szeretném leszögezni, hogy földsugárzások árnyékolására nem léteznek csodaszerek.

Nincs olyan csodakészülék, amelyet a lakásában elhelyezve egy csapásra tökéletes megoldásként egyensúlyt teremtene a lakótér energetikai rendszerében.

Földsugárzásokat árnyékolni és ellenük védekezni csak a szóban forgó terület pontos energetikai helyzetének ismeretében, radiesztéziai módszerekkel elvégzett pontos és alapos földsugárzás mérést követően lehetséges.

Tehát bármiféle semlegesítő eszköz, ami a helyszínen végzett mérés nélkül kerül otthonába, akár nagyobb bajt okozója is lehet! ( Számtalan ilyen esettel találkoztam már. )

Egy lakás, vagy munkahely energetikai rendbetétele igen összetett feladat.

- Első lépésben megszüntetjük a különböző térgerjesztéseket, struktúra és tárgysugárzásokat. Kiküszöbölünk minden földsugárzást befolyásoló tényezőt.

- Második lépésben elvégezzük a terület pontos felmérését.

- Harmadik lépésben javaslatot teszünk az átrendezésre, illetve megtervezzük a és elvégezzük a szükséges árnyékolást és semlegesítést.

- Negyedik lépésben kontrolmérésekkel ellenőrizzük a jól végzett árnyékolás eredményét, megvizsgáljuk a tér energetikai egyensúlyát.

Árnyékolási és semlegesítési módszerek


Az emberiség több ezer éve ismeri a földsugárzások különböző fajtáit és az élővilágra gyakorolt káros hatásait. Az ellenük történő védekezés módszerei is ezzel egyidősek.
A földsugárzások káros hatásainak kivédésére több módszer is létezik, létezett a népi gyakorlatba.



Passzív megoldások.
Elsősorban megpróbálták szétszórni, visszaverni, illetve elnyeletni a különböző káros sugarakat.

Ennek érdekében tettek szalmát, gyapjút, gesztenyét, tükröt, stb. a fekhelyek alá.
Ezen megoldások, csak bizonyos földsugárzás típusok ( elsősorban vízérsugárzás ) ellen nyújtottak ideig óráig némi védelmet. Napjainkba azonban ezen megoldások már nem illeszthetők össze modern életvitelükkel.

Kinek van lehetősége és ideje arra hogy néhány hetente cserélgesse a szalmát és gesztenyét az ágya alatt, vagy minden reggel napoztassa gyapjú ágyneműjét minimum fél órára, hogy kisüsse az éjszaka alatt felhalmozódott negatív energiákat? Annak idején ezt megtehették és meg is tették.

Aktív megoldások
Ennek a problémának a kiküszöbölésére jöttek létre a különböző aktív energetikai eszközök

Ezen eszközök, mint például különböző rézből készült tárgyak, piramisok, különböző kultikus szimbólumok, és tárgyak.

Hatásuk elsősorban arra épül, hogy erős energiájukkal úgymond kitolják, elnyomják a káros sugarak hatását.

Képzelje el, hogy egy berepedt ablaküveg éles fénycsóvája vetül az asztalra.
Ezen eszközök a fénycsóvát úgy tüntetik el, hogy egy hasonló erősségű fénnyel megvilágítják a teljes asztalt. Ennek eredményeként valóban láthatatlanná válik, eltűnik a repedés által okozott keskeny sáv, de hosszútávon szinte elviselhetetlenné válik az egész lakás.

Ezen eszközök nagy része jól működik, de sajnos „mellékhatásaik” gyakran károsabbak az általuk közömbösítet földsugárzásoknál.Hatalmas térnyomást illetve térvákuumot keltve sajnos nem jelentenek hosszútávon jól működő megoldást.




Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com