Hartmann háló sugárzás


Geomágneses sugárzás
A föld mágneses terében létrejövő térrács szerkezet, mely egész bolygónkat hálószerűen körbeveszi.

Normál körülmények között a nagyjából 30 cm széles Hartmann ingersávok torzításmentesen Észak-Dél és Kelet-Nyugat irányban futnak. Szabadban mért hálómérete Magyarországon, megközelítőleg 2,8m (É-D) és 1,9m (K-Ny). Épületekben, zárt terekben a rács enyhén összenyomódik és így átlagosan 2,3 x 1,8 méter a rács mérete.

A Hartmann háló létezését legelőször Csalány Ferenc gépészmérnök jegyezte le az 1930-as években, mint a föld mágneses hálóját. Felfedezését egy magyar orvosnak Dr. Hernádi Mihály-nak tulajdonítják. Mindenki által ismert nevét Dr. Ernst Hartmann-nak köszönhetjük, aki az 1950-es években szintén felfedezte ezt a geomágneses földsugárzási hálót.



Gyulladásoktól a meddőségig.
A Hartmann-sávok elsősorban gyulladásos megbetegedéseket okoznak az érintett szervekben, testrészeken, de akár a meddőség kiváltó oka is lehet

Néhány betegség, ami összefüggésbe hozható a Hartmann sávsugárzásokkal:
Gyakori fejfájás, szemromlás, kopaszodás, krónikus légúti megbetegedések, torok és mandulagyulladások, cukorbetegség, deréktáji fájdalmak, prosztatagyulladás, meddőség.

Bővebb információkért nézze meg a részletes betegséglistát.

Sávok és „térörvények”
A Hartmann rácsot 300 mm széles ingersávok alkotják, találkozási pontjaikat Hartmann keresztnek hívjuk. a Hartmann keresztek hatása sokkal erősebb a sávokénál. A bennük zajló energiaáramlásnak köszönhetően forgó energia, úgynevezett „térörvény” alakul ki.

Tér eredetű cukorbetegség
Amennyiben az éjszakai pihenés alatt egy Hartmann térörvény érinti a szervezet valamelyik energetikai csakráját, azt forgásával lassíthatja, vagy gyorsíthatja és ez által a hozzá kapcsolt belső elválasztású mirigy működését megzavarja. Hasnyálmirigyen található Hartmann kereszt ez által cukorbetegséget okozhat.

Intelligens energiaáramlások
A Hartmann-sávok igen könnyen eltorzulnak, például vízerek, vagy a lakásban található tárgyak hatására. Akár az ágy mellett álló sókristály lámpa rá is tolhatja sugárzási sávját a fekhelyre!

Ébresztő Hartmann Ébresztés hajnali 3 órakor!
A Hartmann sávok egyik érdekessége, hogy éjfél és hajnali három óra között a sávokban áramló energia mennyiség megháromszorozódik. Amennyiben Ön rendszeresen felébred, ebben az időszakba azt nagy valószínűséggel ennek az ingersávnak köszönheti. Az ágy fejrészén húzódó sávot Ébresztő Hartmannak is becézik.

Rossz tájolású lakásban szinte lehetetlen az ágy megfelelő elhelyezése.
Ebben az esetben árnyékolással tudunk tiszta teret létrehozni.







Káros sugárzások az Ön lakásában is jelen vannak.
Járjunk utána!

Segítek, hogy nyugodtan aludjon.
06-30-444-74-41
almasyzsolt@gmail.com